Patrik Jerksten ja Mikko Palsio kauden viimeisimmat Sinivalkonauhamelojat

Ruotsin rannikon Sininauhalla kesäisen melontaurakkansa aloittanut Patrik Jerksten saavutti Virolahden 22.9.2010 saaden Suomen merenrannikon Sinivalkonauhamelontansa päätöksee.  Mikko Palsio taasen oli kauden 2010 Suomen rannikkon kiertajista viimeinen, jolle Suomen Retkimelojien hallitus myonsi Sinivalkonauha.

Alunperin  Patrikin suunnitteli  tana kautena myos melovansa Tanskan rannikon eli Tanskan Merikajakkisoutajien Punavalkonauhan syksyllä 2010. Aikaisemminhan Punavalkonauhamelonnan on melonut vain kaksi muuta ei-tanskalaista, jonka jälkeen kaudella 2010 ennennäkemättömän suuri tanskalainen melojajoukko starttasi kotimaataan kiertämään.

Patrikin melontoja voi seurata hänen blogissaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s