Seuran esittely – Presentation av klubben

Suomen Retkimelojat r.y.

on riippumaton valtakunnallinen henkilöjäsenyhdistys, joka ei kuulu mihinkään liikunnan keskusorganisaatioon. Se perustettiin syksyllä 1997 aktiivien retkimelojien yhdyssiteeksi hoitamaan tehtäviä, joita muut eivät tee tai joita se voi tehdä muita paremmin.

Yhdistyksen keskeinen toimintamuoto on tiedonvälitys ja yhteydenpito suomalaisten ja pohjoismaisten retkimelojien kesken. Yhdistys on julkaissut omaa lehteä Horisontti, sittemmin tiedotus ja keskustelu on siirretty internetiin. Seuralla ei ole omaa tukikohtaa eikä melontakalustoa.

Yhdistyksen jäseneksi on mahdollista hakea täyttämällä jäsenhakemus Suomen Retkimelojat r.y.lle näiden sivujen ”Jäseneksi-kohdasta”. Liittymismaksu on 10 € ja vuosimaksu 15 €. Sinivalkonauhan tai Saaristonauhan melojat Pohjoismaisten nauhojen saajat ovat vapautettuja liittymismaksusta. Vuoden kolmen viimeisen kuukauden aikana liittyneiltä ei peritä kuluvan vuoden jäsenmaksua.

Yhdistys on kaksikielinen. Sen jäsenmäärä vuodenvaihteessa 2014/2015 seitsemänkymmentä jäsentä, viisi Ruotsista, yksi Norjasta, loput Suomesta. Hallituksen  puheenjohtajana toimii Anna Lind Helsingistä.

Finlands Långfärdspaddlare r.f.

är en självständig finländsk personmedlemsförening, som inte hör till någon centralorganisation. Föreningen grundades på hösten 1997 för att verka som ett kontaktnät mellan aktiva långfärdspaddlare och för att sköta de uppgifter som ingen annan gör eller som föreningen kan göra bättre.

Föreningens centrala verksamhetsformer är informationsverksamhet och uppträttande kontakter till nordiska långfärdspaddlare. Föreningen har haft en egen tidning Horisonten, nuförtiden är allt på nätet. Föreningen är landsomfattande och har varken klubblokal eller paddlingsutrustning. Om du vill bli medlem fyll i en ansökningsplanket och skicka den till Finlands Långfärdspaddlare r.f., För ansökningsblanketter se ”Att ansöka om medlemskap”.

Anslutninsavgiften är 10 € och medlemsavgiften 15 € per år. Erövare av det Stora Skärgårdsbandet eller av det Blåvita Bandet eller nordiksa band är befriade från anslutningsavgiften. Om man blir medlem under årets sista tre månader utbärs ingen medlemsavgiftför det året. Föreningen är tvåspråkig och hade över 70 medlemmar vid årskiftet 2014/2015, till och med medlemmar från Sverige, en från Norge, resten från Finland. Föreningens ordförande är Anna Lind.

Retkimelojien toiminnasta ja jäsenyydestä kiinnostuneet, täyttäkää jäsenlomake .. Lisätietoja  hallituksen  jäseniltä tai jäsensihteeriltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s