One thought on “Yhdistyksen verkkosivut uudistuvat

  1. Matkakertomukset, reissupäiväkirjat ja kuvakokoelma linkit reissuista, vaikka kirjaston hyllylle yhteen paikkaan niin löytyy helposti. On kivaa sekä hyödyllistä lukea ja katsella muiden melojien kertomuksia ja kuvia. Jos täältä löytyisi pohja niin ei tarvitse kokopäivää istua koneella tietoja kaivamassa. Linkkejä Rauli varmaan lisäilee, mutta jos löytyy julkaisemattomia kertomuksia ym. niin lähetelkää Raulille. Suomenrannikon matkakertomuksista en tiedä onko paikka esim kirjastossa vai nykyisessä Sinivalkonauhan sääntö kohdassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s