Retkimelojat tulevaisuudessa?

Suomen Retkimelojat ry, Suomen merenrannikon Sinivalkonauhamelonnan kotina toimiva yhdistys, miettii toimintansa suuntaviivoja. Tarvitseeko suomalainen retkimelonta varsinaisista melontaseuroista riippumatonta asiantuntijatahoa – entä olisiko Suomen Retkimelojista siihen? Kenties ylläpitämänsä avoimen tiedonjakosivuston (keskusteluja, vierailevien kirjoittajien artikkeleita ja niiden kommentointia) kautta, kuten tanskalainen vastineensa Havkajakroerne? Vai pitäisikö yhdistyksen keskittyä vain Sinivalkonauhatoimintaan?

Yksi kommentti artikkeliin ”Retkimelojat tulevaisuudessa?

 1. Esko 24 toukokuun, 2010 / 12:03 pm

  Mielestäni on hyvä että on olemassa eräänlainen kattojärjestö joka on riippumaton seuroista. Melontaseurojen verkkotiedotus kun usein on mitä on. Sivusto voisi laajentaa sitä mitä se tekee nyt — varsinaiseen retkimelontaan liittyvää tiedosta. Esimerkiksi se voisi

  -kerätä linkkejä meneillään oleviin (ja jo vanhoihin) retkikertomuksiin
  -julkaista haastatteluja ja artikkeleja
  -kerätä käytännön varustelistoja, reittivalintoja, suosittuja levähdyspaikkoja jne
  -ylipäätään tarjota kanavan josta voisi löytää kaiken retkimelontaan liittyvän oleellisen materiaalin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s