Vuosikokous Helsingissa 12.3.2011 årsmöte i Helsingfors

Suomen Retkimelojien vuosikokous pidetään lauantaina 12.3.2011 ravintola White Ladyssa ( Mannerheimintie 93 ) Helsingissä ja alkaen klo 16.00. Kokouksessa kasitellään myos  hallituksen ehdotusta yhdistyksen sääntojen muuttamiseksi. Varsinaisen vuosikokouksen jalkeen alkaa illan huipennus eli Sinivalkonauhojen ja Saaristonauhojen jako menneeltä kaudelta 2010, jonka jälkeen alkaa vapaamuotoinen ohjelma,… jossa teemana on melontaseikkailut kaukomailla. 

Finlands Långfardspaddlares årsmöte hålles lördagen 12 mars 2011 i restaurang White Lady i Helsingfors (Mannerheimvägen 93) börjandes kl 16.00. På mötet behandlas även styrelsen förslag att förandra föreningens stadgar. Efter det egentliga årsmötet följer kvällens höjdpunkt dvs utdelning av de Blåvita Banden och Skärgårdsbanden för säsongen 2010, varefter följer ett fritt program, med temat paddlingsaventyr i fjärran länder.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s